Koncerter

ELECTRIC ELEPHANTS
28/04 2017

 

Electric Elephants er lyden af en fjern galakse. En hyldest til alle sole og levende organismer i form af en supernova skabt af tunge grooves og fængslende melodier. Du rammes af en mur af lyd og drages mod stjernerne af stærke harmonier, mens du tvinges mod jorden af den kraftfulde rytmegruppe.

 

Entré: 40,- / 20,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00
JAM
05/05 2017

Den første fredag i måneden ligger Von Hatten sin scene til rådighed, for alle der har talent og/eller lyst til at optræde, foran et veloplagt og

overbærende publikum. Falder du i denne kategori vil vi meget gerne se dig på Von Hattenstræde 7,

hvor vi allerede nu glæder os til at høre din skønsang, eller anden underholdning.

 

Entré: GRATIS

Dørene åbnes kl. 20:00
ROCKABILLY
06/05 2017

TEMAFEST

 

Er du til rock’n’roll, fedt i håret og synes du, at Olivia Newton-John og John Travolta er en lille smule lækre!? Så vil vores Rockabilly fest være lige noget for dig! Vi tager udgangspunkt i 50’er/60’ernes vilde rock’n’roll stil! Caféen og gæsterne vil være pyntet op til lige netop denne stil! Så hvis du er til fancy drinks og gerne vil dele din aften med folk som Chuck Berry, Wanda Jackson og Kongen ham selv, så kom udklædt og frisk, til en forrygende Rockabilly aften på Café Von Hatten. Slesvig? Det tror jeg vist nok frisør!

 

Entré: GRATIS

Dørene åbnes kl. 20:00
SIAMESE + HERO + ESCAPE 42
12/05 2017

ROCK

 

Er du til moderne roc med højt til loftet? Så vil denne aften være noget for dig! Vi tager imod det Københavnske band, Siamese. Med et fangende melodiøst univers, en sprød, den til tider skrøbelige men også rockede vokal, er der højt til loftet hos drengende fra Siamese. Du bliver hurtigt indraget i deres catchy tilgang til musikken. Gå ikke glip af denne aften der byder på en gang alternativ rock!

Sammen med Siamese spiller også HERO og Escape42.

Med HERO fortsætter vi også i den rockede genre. Med en kontant rytme, fede riffs og en vokal der får det hele til at kilde de rigtige steder, når først den bliver sluppet løs, er der sat et fantastisk udgangspunkt, for en fed aften!

Det Sidste band på dagsordenen er det randrusianske band, Escape42, som tidligere har spillet mange koncerter på med stor succes. Her er vi i den lidt blødere ende af rock genren, men det gør bestemt ikke noget! Universet de for sat for dagen, skal du nok blive grebet af!

 

 Entré: 60,- / 40,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00
GULDREGN
13/05 2017

POP

 

Guldregn byder på en god omgang dansk sunget pop. De stærke tekster, fængende atmosfære gør, at du på fornem vis, bliver en del af deres univers. Da Guldregn er i stand til at holde tempoet både oppe og nede, er der et stærkt udgangsunkt for en fantastisk aften, hvor du kan lade dig rive med, hvad endten det er med en kold drik, siddende med benet oppe, eller om det er til en dans på gulvet foran scenen. Vi håber at se jer til en fantastisk aften her på Café Von Hatten!

 

Entré: 50,- / 30,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00
THE SEXICAN
19/05 2017

MARIACHI

 

Så er der dømt mariachi musik i ller højeste grad! Kom på Café Von Hatten fredag d. 19 maj, og lad The Sexican tage dig med på en musikalsk tur, som bliver opført på den bedste Mexico stil! Det bliver en aften med sprøde akkorder, fængslende melodier og et fantastisk musikalsk univers, som ikke er hverdagskost på Café Von Hatten. Vi ses, gør vi!

 

Entré: 50,- / 30,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00
LITTLE PEOPLE
24/05 2017

Onsdag gæstes Café Von Hatten af vores gode venner fra Randers Statsskole. Gruppen Little People kommer og spiller op til en lækker gang jazz, pop, rock og soul. Der er noget for alle smagsløge og der garanteres en ægte statsskole-stemning med råhygge og godt humør! Vi glæder os til at hygge med jer.

 

Entré: GRATIS

Dørene åbnes kl. 20:00
BERSÆRK + LOTUNN + LIVLØS
27/05 2017

METAL

 

Så for dælen. Nu får i sku en ordentlig skefuld metal! Kom på Hatten, lad håret hænge løst, hovederne ”bange” og simpelthen bare nyde musikken, der kommer til at eksplodere ud af højtalerne! Lyrikken finder sig både i det engelske og danske univers og man vil kunne finde hårdtslående riffs og growl for alle pengene ! For SATAN det blir’ fee’ !

 

Entré: 60,- / 40,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00
JAM
02/06 2017

Kom på Hatten og fyr den af foran det absolut bedste publikum. Hvis du har mod på det, så grib mikrofonen og du bliver stjerne for en aften. Der kræves intet minimums-niveau, men det er selvfølgeligt et plus hvis underholdningen ikke får ørene til at bløde. Caféen stiller instrumenterne, lyden og lyset til rådighed og som altid vil indsatsen blive belønnet med lidt ganegodt.

 

Entré: GRATIS

Dørene åbnes kl. 20:00
FARVEBLIND
24/06 2017

ELEKTRONISK

 

Farveblind er den op-til-dans-spillende, festskabende duo fra Aalborg der stod for at åbne bøgescenen til SmukFest 2016. Drengene Jens og Magnus blander på vildeste maner Techno, Pop, IDM og House musik så selv de mest kedelige sjæle må hoppe med på beatet. Der lægges op til en fest i basarmens tegn, som der simpelthen ikke er til at gå glip af. Så tag en ven under armen, så i er to om hovedpinen dagen derefter!

 

Entré: 40,- / 20,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00

Tilfældig video fra kommene optrædende