Koncerter

MIRJA KLIPPEL
26/05 2018

 [SINGER-SONGWRITER] 
Den unge finske sangerinde og sangskriver, Mirja Klippel synger om skovene, søerne og dyrene. Om blodsbånd og bedstefædre i kamp for hvert sit fædreland. Hun synger om nomadeliv og næstekærlighed – og om aldrig helt at høre til. Hun skriver for at få verden til at give mening. Om mennesker, deres følelser og handlinger - og konsekvenser. Hendes egen historie og fremtid.  

Entré: 40,- / 20,- (m. studiekort) 
Dørene åbnes kl. 20:00 
JAM
01/06 2018

Frem med talenterne og op på scenen! Vi giver os i kast med endnu en omgang jam og det skal uden tvivl nok blive godt. Hvis du trænger til at spille noget guitar, få luftet stemmebåndet eller har en bette joke i ærmet, så er du mere end velkommende og vi glæder os til at se dig/jer. Vi stiller både en scene og et publikum til rådighed, så kom og hvis os hvad du dur til. 
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 20:00 
CECILIE BECK
02/06 2018

[EKSPERIMENTEL FUNK] 

Med Cecilie Beck bevæger vi os ind i en blandet verden af folk, jazz og aktivisme. 
Sangerindens rå vokal akkompagneres af blæseinstrumenter og tunge rytmer der trækker tanker mod den kreative udfoldelse fra Agnes Obel og dennes ligekvinder. 
Man kan se frem til en lækker intim koncert med denne kunstner. 

Entré: 40,- / 20,- (m. studiekort) 
Dørene åbnes kl. 20:00 
JAM
06/06 2018

Så er det endnu en gang tid til jam. Vi sørger for instrumenterne og lyden, i sørger for underholdningen. 

Som altid loves der knaldgod stemning når Von Hatten åbner dørene til dette faste arrangement, og så skader det da ikke at man får en lille fadøl for sit hårde arbejde på scenen.  
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 20:00 
MIDDELALDER FEST
13/07 2018

FREDAG D. 13/07 + LØRDAG D. 14/07 
 
[TEMAFEST]  
Så er tiden inde til at trække i middelalder tøjet, når vi afholder vores årlige middelalder weekend. Vi har udsmykket vores elskede café, så man føler at man er kommet til en anden tid. Der vil være forskellige konkurrencer, hvor præmien ganske givet er noget læskende til ganen.  
 
LØRDAG: har vi besøg af ’Almune som underholder med musik der passer til tidsperioden 
Traditionen tror serverer vi lørdag helstegt pattegris med tilbehør. Dette er ved 19 tiden og der er tilmelding på dagen (50,-).  
 
Sidste men ikke mindst får vi besøg af Anders Ejs Randa fra Randa Tattoo, som vil tilbyde hånd stukkende tatoveringer lavet på stedet til fornuftige priser. 
Som altid vil der være rig mulighed for at kaste sig over vores mjød eller fadøl.  
 
Begge dage åbnes dørene kl. 15:00 
JUL I JULI
24/07 2018

[TEMAFEST] 
Glade jul, dejlige jul…. Ja, du læste rigtigt. På Café von Hatten er det jul to gange omåret! Kom ned og oplev en helt særegen fest denne højhellige tirsdag! Dyp dine fødderne eller hele kroppen i vores badebassin med indbygget juletræ, køb dig en kold juleøl og har du været artig i år, så kommer julemanden? 
En klassisk tradition der har kørt på hatten i mange år og som ALDRIG bliver for gammel. Kom frisk og hjælp os med juleklipningen! 
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 15:00 
NYTÅR
27/07 2018

[TEMAFEST] 
Nu er julen overstået, så er tiden kommet til at fejre nytår. Det er da almen viden. På von Hatten har vi flittigt pudset lakskoene, strøget skjorterne og købt de smukke kjoler, så lad os komme i gang med at feste!  
Traditionen tro ser vi halvfemsårs fødselsdag og der skal drikkes Sofie- og JamesplatterDer er her mulighed for at gøre ekstra meget ud af sig selv for en gangs skyld og ja, man må gerne tage galla kjole eller habit på. 
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 20:00 

Tilfældig video fra kommene optrædende