Koncerter

HORISONT + BLACK MIRRORS + SPIDERS
31/03 2017

[ROCK]

 

På sådan en fredag aften kunne man sidde derhjemme med en øl, smække benene op og den Black Sabbath vinyl du fandt for en slik i ’87 på. Du kunne også tage på Café von Hatten! Denne aften gæstes caféen nemlig af svenske Horisont. Med tunge beats, beskidte guitarer og en stærk forståelse for klassisk og psykedelisk 70’er rock, er de blevet en fasttømret del af den europæiske rockundergrund. Man kan med stor fordel høre deres fire albums på spotify og glæde sig til denne oplevelse.
 Også fra Sverige kommer Spiders og viser os at glampunken bestemt ikke er død. Det stærkt anmelderroste band har været imponerende koncertaktive de sidste par år, så de vil uden tvivl levere en toptunet og uforglemmelig liveoplevelse.
Black Mirrors er et Belgisk garagerockband som stormer frem for tiden. Senest har de lavet pladekontrakt med Napalm Records.
Så er man interesseret i europæisk rockundergrund, vild med Sverige og EU eller ude efter en snigpremiere på morgendagens store rocknummer, så gem vinylen til en anden dag og besøg kælderen Von Hattenstræde 7.

 

Entré: 60,- / 40,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00

 
Harry Potter temafest
01/04 2017

 

Har du heller ikke modtaget dit Hogwarts brev endnu? Fortvivl ej min kære Harry Potter fan, det er her nemlig nu!

Hogwarts ekspressen køre fra perron 9 ¾ og ankommer til Hogwarts (Også kendt som Café von Hatten af de lokale) kl. 20.00. Så tag din kappe på, din nørdede ven i hånden og kom ned til årets temafest med Quiz, Quidditch og lækre præmier.

Som Dumbledore sagde ”It does not do to dwell on dreams and forget to live” – kom ned og udlev dine Harry Potter fantasier på von Hatten.

Gratis entré
JAM
07/04 2017

 

Så kører vi igen. Jam skal folket ha’, og jam skal folket få. Har du talenter, eller er du bare super glad for at stå på en scene? Vi er sådan set (næsten) ligeglade, men vi vil gerne have at du bruger vores (altså scene). Så kom forbi og spil lidt, så skal vi nok klappe. Hvis du mangler en enkelt mand til din opsætning, eller ikke har forberedt noget på forhånd, kan du altid spørge rundt i cafeén, så findes der nok et band derude.

 

Entré: GRATIS

Dørene åbnes kl. 20:00

 
CHINAH
08/04 2017

[POP/R&B ]

 

På trods af bandets korte levetid, har Chinah allerede opbygget sig et ry for deres intense sceneoptræden, som har ført til utallige udsolgte koncerter landet over. Bandet skaber deres egen unikke lyd, ved at kombinere elektronisk pop  og sofistikeret R&B. Bandet imponerede især på SPOT Festival 2016, hvor Soundvenue tildelte bandet 5 stjerner for deres optræden.  Endvidere er Chinah også nomineret som årets nye navn og årets gruppe ved Danish Music Awards.

 

Entré: 80,- / 80,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00

 
ASGER TECHAU + VIA MALA
14/04 2017

 

Med udgivelsen af albummet 'Phonetics' har Kashmir-trommeslager Asger Techau i 2016 indledt et nyt kapitel i sin musikalske karriere. På albummet finder man bl.a. singlen ’Brother’. Asger Techau og band, skaber sammen  et drømmende univers med dybe tekster, en blød vokal og dejlige melodier. Med Asgers store erfaring sit stjernespækkede hold af musikere, lægges der op til en aften hvor kvaliteten er af højeste skuffe.

 

Entré: 60,- / 40,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00
THE ECLECTIC MONIKER + SAINT KODIAK
15/04 2017

[INDIE POP]

 

The Eclectic Moniker bevæger sig på en bølge gennem det musikalske spektre, hvor de ikke tilskriver sig en bestemt genre. Bandet udvælger hvad der efter deres mening, er de bedste elementer fra musikkens utallige systemer. Det er det hele værd at opleve The Eclectic Moniker live, hvor bandets legende tilgang til musikken kommer i fokus. Det bliver en koncert fyldt med energi, humor og en fælles kærlighed for musikken.

 

Entré: 80,- / 80,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00

 
SONJA HALD
21/04 2017

[ROCK]

 

Hvis du er til folkrock, så er Sonja Hald lige noget for dig. Det dansk-syngende band, levere kritiske og finurlige tekster i ren CV. Jørgensen stil. Det hele er leveret med en "løs" vokal, som er pakket ind i et univers af stramme rytmer og en guitar der til tider tager en med tilbage, til det vilde vest. Søger du en aften, hvor musikken er af højeste kvalitet, så er det bestemt denne aften du skal besøge Café Von Hatten

 

Entré: 80,- / 60,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00
ORM + BÆST
22/04 2017

[BLACK METAL]

 

Det er beskidt, det er voldsomt, det er koldt og også melodisk! Thrash og black metal bliver blandet i smuk disharmoni! Det vi har med at gøre er bandet ORM, der består af fire anerkendte musikere i det danske metal-og rockmiljø. Elsker du organiseret larm ? Så er Orm absolut bandet for dig!

                                                                   

Entré: 50,- / 30,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00

 
ELECTRIC ELEPHANTS
28/04 2017

 

Electric Elephants er lyden af en fjern galakse. En hyldest til alle sole og levende organismer i form af en supernova skabt af tunge grooves og fængslende melodier. Du rammes af en mur af lyd og drages mod stjernerne af stærke harmonier, mens du tvinges mod jorden af den kraftfulde rytmegruppe.

 

Entré: 40,- / 20,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00

Tilfældig video fra kommene optrædende