Koncerter

BERSÆRK + LOTUNN + LIVLØS
27/05 2017

METAL

 

Så for dælen. Nu får i sku en ordentlig skefuld metal! Kom på Hatten, lad håret hænge løst, hovederne ”bange” og simpelthen bare nyde musikken, der kommer til at eksplodere ud af højtalerne! Lyrikken finder sig både i det engelske og danske univers og man vil kunne finde hårdtslående riffs og growl for alle pengene ! For SATAN det blir’ fee’ !

 

Entré: 60,- / 40,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00




JAM
02/06 2017

Kom på Hatten og fyr den af foran det absolut bedste publikum. Hvis du har mod på det, så grib mikrofonen og du bliver stjerne for en aften. Der kræves intet minimums-niveau, men det er selvfølgeligt et plus hvis underholdningen ikke får ørene til at bløde. Caféen stiller instrumenterne, lyden og lyset til rådighed og som altid vil indsatsen blive belønnet med lidt ganegodt.

 

Entré: GRATIS

Dørene åbnes kl. 20:00




FARVEBLIND
24/06 2017

ELEKTRONISK

 

Farveblind er den op-til-dans-spillende, festskabende duo fra Aalborg der stod for at åbne bøgescenen til SmukFest 2016. Drengene Jens og Magnus blander på vildeste maner Techno, Pop, IDM og House musik så selv de mest kedelige sjæle må hoppe med på beatet. Der lægges op til en fest i basarmens tegn, som der simpelthen ikke er til at gå glip af. Så tag en ven under armen, så i er to om hovedpinen dagen derefter!

 

Entré: 40,- / 20,- (med studiekort)

Dørene åbnes kl. 20:00

Tilfældig video fra kommene optrædende