Koncerter

MUSIK-BINGO // #1 ROCK HITS
31/08 2018

Kom ned og vær med til Musik-Bingo som denne gang handler om rock! De største hits inden for rock igennem tiden. Så hvis du er rock entusiast, burde du komme ned denne dag og deltage! Og det kan være du bliver den heldige vinder af nogle af vores præmier fra baren

Entré: GRATIS
THE INTERBEING + UNSEEN FAITH
01/09 2018

[INDUSTRIAL/DEATHCORE METAL]
The Interbeings første album, ”Edge of The Obscure”, endte med blive udråbt til årets metal album af Gaffa, og fik topkarakterer samt massiv eksponering i nogle af de største metalmagasiner verden over. The Interbeing kaster sig med deres andet album, ”Among the Amorphous”, ud i en futuristisk musikrejse, hvor Dara Corcorans konstante skift mellem growls, hvisk, messen og pompøs sang, gør albummet til et af de mest ambitiøse værker i dansk metal i årevis.

Unseen Faith leverer mørk og brutal deathcore i et atmosfærisk univers, der går fra halsbrækkende breakdowns til ophøjede musikalske åndehuller, hvor alt i et øjeblik får lov til at stå stille, indtil jorden endnu engang begynder at ryste. Det aarhusianske death core-band udgav albummet “WAVER” i maj 2017, som blev velmodtaget både i Danmark og internationalt.

Entré: 60,- / 40,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
JAM
07/09 2018

Så er vi nået til den første fredag i måneden og vanen tro, stiller vi vores scene til rådighed, for alle der har talent og/eller lyst til at optræde, foran et fantastisk publikum. Så gemmer du på en indre Bruce Springsteen eller måske en Bob Marley, så grib mikrofonen og fyr den af på von Hatten. Selv store stjerner kan blive tørstige, så de vil selvfølgelig få tildelt en sodavand eller en lille fadøl for deres optræden.

 Entré: GRATIS
Dørene åbnes: 20:00
DW CELEBRATION + HOUSE OF SECRETS
08/09 2018

[ROCK N ROLL]
Deadwood Celebration er en dansk kvartet fra København, der spiller rockmusik med udgangspunkt i melodiske riffs og store omkvæd. Bandets repertoire strækker sig over bandets fem-årige levetid, hvilket har resulteret i to EPer og et nyt fuldlængde album. Stilen er 70er rock med klare referencer til Grunge og Honky-Tonk blues.

Rock N Roll – ik så meget pis. 
Sådan forklarer de 4 medlemmer af House of Secrets selv deres energiske rockmusik med rødder i 80erne, 90erne og 00erne. Med en snært af grunge, danner House of Secrets deres eget lydunivers med dynamiske opbygninger, tunge melodiøse guitar riffs og en rå rockvokal.


Entré: 40,- /20,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
ELECTRIC ELEPHANTS
15/09 2018

[ROCK]
Københavner-kvartetten Electric Elephants har gennem de seneste par år fået en studie- og liveerfaring, der gør, at bandets spacede, psykedeliske univers, i den hårde ende af rockskalaen står knivskarpt, hvor selvtilliden stråler ud fra både scene og højttalere. Med rødder i nyere stoner-rock, og med intuitiv forståelse af magien i klassiske bands som Black Sabbath, Pink Floyd og Frank Zappa har de skruet deres helt eget udtryk sammen, hvor den kreative opfindsomhed er grænseløs i ord, lyd og billeder.

Entré: 50,- / 30,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
PEDE B
21/09 2018

[RAP/HIP HOP]

Vi byder velkommen til en dansk rapper, som næppe kræver den store introduktion. I kender ham – og hvis I ikke gør, så er det vist ved at være på tide! Pede B gæster igen Von Hatten, og er som altid veloplagt til at skabe fed stemning og vild fest. Hans niende album, ”Over Askeskyen 3”, udkommer 7. September, så der er nye skud i kanonen, når Pede B fyrer op for de fede beats og den velkendte lyriske maskine.

Entré: 80,- / 80,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
DEADFLESH + ECITON
22/09 2018

[DEATHMETAL]
Go gammeldaws Dødsmetal – mere præcist kan det ikke siges. Deadflesh har holdt stilen ren og brutal siden 1994, og det bliver de ved med. En barsk, vred vokal og tungt spillende instrumenter, der let adskilles fra hinanden. Deadflesh udgav deres tredje album Sic Semper Tyrannis i 2017.

Det bliver hurtigt, hårdt og brutalt, når Eciton indtager scenen på Von Hatten. Bandet, som blev formet i 2000, sætter tryk på stortrommerne, der brager af sted som et godstog til lyden af tunge guitar riffs og en voldelig vokal.

Entré: 40,- / 20,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
MUSIK-BINGO // VEJRET OG HIMLEN
28/09 2018

Det er igen den sidste fredag i måneden… og vi ved alle hvad det betyder!! MUSIK-BINGO!! Denne gang handler sangene om vejret og himlen. Dette betyder at det er meget blandede genre. Det bliver alt lige fra Raining Blood til Er Der Nogen I Himlen? Så kom ned og vær med og hør noget herligt musik, og måske bliver det dig der vinder!

Entré: GRATIS
FREDDY & THE PHANTOMS + BLACK LIGHT WHITE LIGHT
29/09 2018

[CLASSIC ROCK/BLUES ROCK]
Freddy And The Phantoms er kendt for deres intense live optrædener og et niveau i international topklasse. Bandet er et respekteret classic- og bluesrock band både i ind- og udlandet.  Med sig har Fredde & The Phantoms en række større support gigs for bl.a. The Eagles, Twisted Sister og Blackbarry Smoke.       

Deres seneste album Times of Division fra 2014 blev rost af flere af Europas største rockmedier og fik topkarakterer i tyske Rock Hard og norske Scream Magazine. Decline of The West er indspillet i bandets eget studie i Københavns sydhavn og i Rumble Room hos Rune René Hansen, som har også har mixet og produceret. Albummet får desuden et drys legendarisk stjernestøv fra Billy Cross ( Bob Dylan, Link Wray, CV. Jørgensen) som svinger leadguitaren på den nostalgiske NYC 1965.

Tilfældig video fra kommene optrædende