Koncerter

Beggars Blue + Long Line Down
22/03 2019

Genre: BLUES / SLOWROCK

BEGGARS BLUE
Bandets musik og særlige kendetegn bygger på en stærk vokal og en dynamisk rytmegruppe. Der er i musikken et klart fundament i bluestraditionerne, som blandes med elementer fra Folk, Roots og Rock. Forsangeren, Jan Edvard, leverer den musikalske front med en exceptionel sjæl, som bakkes solidt op af bassisten, Casper Bue, og trommeslageren, Jan Hvingel. På livescenen består repertoiret af bandets egne kompositioner, som blandes med covernumre, der spænder bredt fra klassisk blues shuffle til rock and roll – Alt sammen leveret med bandets egen signatur, kombineret med lune fortællinger fra det nordjyske. Beggars Blue har udgivet 3 albums, som omfatter: “New Boots” (2017), “Saratoga Needs” (2007) og “Riverman” (2002). Alle udgivelser er skrevet og produceret af bandet selv. På bandets seneste udgivelse, New Boots, bevæger bandet sig i nye og spændende retninger, som går tilbage til bluesrødderne, men samtidig eksperimenter med andre stilarter. Der er hang til det enkle, den autentiske lyd, men også det mere rå udtryk. Beggars Blue har produceret albummet, som er mikset i USA af Philip Dust.

LONG LINE DOWN
Trods den minimalistiske besætning, formår Long Line Down stadig at levere en solid og stor lyd! Deres sound bærer præg af blues og rock, hvor artister som The Black Keys/White Stripes/Royal Blood også figurerer, men her formår duoen stadig at levere et mere nuanceret lydbillede, der også trækker paralleller til americana og dansable balkanrytmer!
Duoen består af Anders Holm, der leverer en rå og udtryksfuld vokal, imens han stående skaber et solidt groove på de nedbarberede trommer. Dette suppleres af Martin Christensens selvsikre og legende guitarspil. Tilsammen skaber LONG LINE DOWN et helt særligt set-up, der på en og samme tid indeholder en rå og energisk attitude samt en autentisk og dybfølt inderlighed.

Pris: 40 / 20
Pudsige Herrer + Farlige Typer i Modlys
23/03 2019

Genre: SYRE ROCK

PUDSIGE HERRER
Pudsige Herrer flosser dine trommehinder med en lyd, der er grimmere end din mor og leverer en musikalsk molotovcocktail, der sparker dig i skrævet, sætter ild til dit hjerte og smelter din hjerne. Revolutionen er begyndt. Skal du med?
De skråler på dansk – om alt det lort, vi danskere bliver tvangsfodret med. Men selv burhøns og tremmegrise kan drømme og længes efter noget bedre.

FARLIGE TYPER I MODLYS
En stærk vokal med stærke tekster fører os ind i et både fremmed og kendt univers, godt støttet af en bundsolid rytmesektion og krydret med guitarspil, der veksler mellem det meget agressive og det meget smukke. Der er derfor plads til både fest og fordybelse, når de Farlige Typer dukker op.

Entre: 50 / 30 med studiekort
Plekter Tour: Power Mode og Telescope For The Blind
30/03 2019


Power Mode
Power Mode er et dansk Ska Punk Band. Bandet blev dannet i 2013 i provinsbyen Randers. Deres største inspiration er 90’ernes Punk Rock fra Californien. Stilen er oldschool men lyden er ny. De mixer Ska upstrokes med Punk Rock downstrokes, hurtige guitarriffs og pumpende trommerytmer.
I år udgav Power Mode deres anden EP kaldet “PMA”. EP’en byder på 5 sange med alt fra hurtig Punk Rock til Hip Hop inspireret Ska. Man kan svagt fornemme inspirationerne som sangskrivning der kunne minde om Joe Strummer fra The Clash , Attituden fra NOFX og energien og dristigheden fra The Hives .
www.facebook.com/PowerModeDK/

Telescope For The Blind
Telescope For The Blind kombinerer indierock med blandt andet pop, folk og stadionrock til en charmerende, energisk og fandenivoldsk sammenblanding med fængende melodier. Med Eamonn i front, smitter bandet publikummet med deres overdådige energi og skæve humor, så hver koncert bliver til en mindeværdig oplevelse.
Telescope For The Blind har varmet op for bl.a. The Sandmen, D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy og de har spillet koncerter i Tyskland og Holland. Bandet har endnu tre singler på vej i første halvdel af 2019 og deres debutalbum senere i året.
www.facebook.com/TelescopefortheBlind/

-------------------------------
Koncerterne er en del af Plekter Tour 2019, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.
https://www.facebook.com/ORAdanmark
Broadway Killers + The Courettes
06/04 2019

Genre: ROCK / GARAGE ROCK

Broadway Killers + The Courettes @ Café von Hatten

BROADWAY KILLERS er et dansk rockband fra i 2011. Den klassiske trio med bas, trommer, guitar danner grundlaget for det musikalske udtryk. Bandet tror på to ting; god sangskrivning og gode livekoncerter. Hvad du hører, er det, de spiller, uden brug af auto-tune, beat-detective eller andre flotte elektroniske virkemidler.

Efter at have udgivet tre EPer på et år, udgav bandet deres debutalbum, "Broadway Killers" i 2014. En ti-tracks og 28 minutters lang plade, der lyder som tre personer, der spiller hurtig, aggressiv og melodisk punkrock. Bandet fulgte udgivelsen op med tours rundt om i Europa sammen med Bad Religion, koncerter med Beatsteaks og Anti-Flag.

I 2018 vendte bandet tilbage med udgivelsen af deres andet album 79 / 82. En plade der viser en anden musikalsk side af Broadway Killers. Med produceret af Sebastian Wolff (Kellermensch, The Floor Is Made of Lava) bag pulten, har sangene en mere blød, cool og moden stemning. Pladen er et perfekt eksempel på at kunne holde sig relevant, ved at gøre det til old-school.

Entre: 50 / 30 med studiekort
Hexis + Deus Otiosus
12/04 2019

Genre: Black Metal + Death Metal
Entre: 40 / 20 med studiekort
In The Name of Hip Hop, Part 4
13/04 2019

LINEUP :
NOTA BENE
Nicho1 & Metalelefant
Henrik Hass

Entre: 50 / 30
WAtWFCtKI + Arionce (GER)
19/04 2019

WE ARE THE WAY FOR THE COSMOS TO KNOW ITSELF:
Denne filosofisk-anlagte trio fortæller, via deres storladne kosmiske pop, historier om intergalaktiske
sammenhænge. Deres udtryk rejser hinsides den gængse elektropop-scene, ud i kosmiske dybder og frembringer en stjernestrøet filosofisk oplevelse for lytteren.
Live spiller bandet farverige og energiske koncerter, som med tung bas og synkroniseret lys danner rammerne for en helhedsfortælling der tryllebinder udi en kosmisk trance. Gennem musikken kommer lytteren til at ligge i ske med universet.

ARIONCE (GER):
A view of the ocean, stormy, grey and cold. A world of sounds and feelings, the stories tell of loneliness and unattainability; of fears and breakouts; of doubts, setbacks and inner struggles.
Wide, atmospheric guitars, captivating riffs, dreamy danceable grooves and a unique voice - Arionce captures the view of the rough ocean musically. On their new EP Deep Ocean Grey they remind us of Foals and Editors, Viola Beach and Palace and still create their very own Arionce sound.
A sound that sometimes accompanies you flowing, sometimes drifting to the roaring water, but always conveys a feeling of security. The three Berliners take the audience on a journey together, where everyone brings their own luggage, but everyone forgets the world around them and lets themselves fall while listening together.
Skullclub
20/04 2019

Pirat punk
Entrepris 50/30 med studiekort.

Tilfældig video fra kommene optrædende