meat-bg5

03/06 2014

Jam aften er aflyst fredag den 6/6, da alle von Hattens medarbejdere er på stormøde.

22/04 2014

Grundet en privat fest lørdag d. 26 April åbner cafeen først kl. 22:00.

14/02 2014

Rethink ideer -"Det legende samfund"

Aarhus 2017 inviterer til en ny runde Rethink ideer. Alle unge mellem 18 og 30 år kan være med til at sætte deres aftryk på Kulturprojektet og alle ideer er velkommende.

De 25 bedste bliver udvalgt af en jury og modtager 10.000 kr. til udviklingen af deres ide.

Konkurrencen løber til den 16. feb.

Læs mere på www.aarhus2017.dk

09/11 2013

Cafeen åbner først kl. 20:00 pga. stormøde.

26/8 2013

Fredag d. 6 september åbner vi først fredags cafeen kl. 13

30/7 2013

Lørdag d. 3 og lørdag d. 17 vil vi have lukket indtil kl. 20

20/7 2013

Det er netop blevet bekræftet, at von Hattens lejemål endnu engang er blevet forlænget, denne gang til d. 1. november. Læs Søren Ballegaards officielle udtalelse under fanen Nyhedsbrev.

19/7-2013

Læs nyhedsbrevet. I kan klikke på fanen øverst på siden.

6/7 2013

Tilmelding til dette års Åbne Randersmesterskaber i Rock er nu åben. Se mere under fanen RMiR.

13/4 2013

Café von Hattens lejemål er blevet forlænget endnu engang - denne gang til d. 31/7. Læs mere om det i nyhedsbrevet.

1/4 2013

Café von Hatten har endnu engang fået udsættelse og kan således blive i lokalerne i Von Hattenstræde 7 indtil udgangen af april.

Der arbejdes stadig på en permanent løsning.

12/2 2013

Læs det nyeste nyhedsbrev under fanen øverst.

31/12 2012

Nyhedbrev

Nu bliver det nemmere at følge med i livet på von Hatten i vores Nyhedsbrev, hvori du kan læse om store og små begivenheder samt kommende arrangementer. Det vil blive udgivet 1-2 gange om måneden.

Find det under fanen "Nyhedsbrev" øverst på siden.

Update i forhold til Hattens boligsituation:

16/12 2012

I de sidste 14 dage har arbejdsgruppen, bestående af gamle (Jørgen Holmegaard og Søren Ballegaard) og nuværende medarbejdere (Lea Albrechtsen og Maria Nicolaisen) arbejdet videre med de forskellige tiltag, der blev fremlagt på møderne vedrørende Hattens fremtid i september. Heriblandt er der blevet kigget på det gamle bryghus som ny lokation, i tilfælde af at foreningen ikke længere kan blive i de nuværende lokaler. Jørgen Holmegaard har i den forbindelse haft kontakt med Randers Amtsavis, hvilket har resulteret i en artikel i avisen d.7/12.

Søren Ballegaard er, grundet sin juridiske ekspertise, den primære drivkraft bag forhandlinger med nuværende og potentielt nye udlejere. Denne forhandling forudsætter, at de øvrige lokaler i von Hattenhus kan lejes ud til kulturforeninger. Allerede nu har flere organisationer vist interesse for denne mulighed. Der vil i starten af det nye år være mulighed for at bese de øvrige lokaler i von Hattenhus. Søren skal i den kommende uge mødes med udlejer og forsøge at afdække Hattens fremtid i von Hattenhus. Han har i et stykke tid haft fuldt mandat fra medarbejderstaben til at forhandle på Hattens vegne.

Den nuværende medarbejderstab koncentrerer sig om cafeens fortsatte drift og afholdelse af arrangementer. Booking af bands til 2013 har været sat i bero, fordi der stadig ikke er kommet afklaring på huslejesagen. Bookerne begynder nu forsigtigt at udarbejde programmet for januar og februar.

14/12 2012

Der er stadig ikke kommet afklaring på, om Hatten kan forblive i lokalerne. Den nuværende udsættelse gælder fortsat kun til d. 31/12-12. Der forhandles stadig med en potentiel ny køber af bygningen og med den nuværende ejer. Vi vil fremover holde jer opdateret omkring situationen hver anden søndag her på siden. Næste opdatering bliver d. 16/12 '12.

Kulturarven Café von Hatten:

Café von Hatten er blevet kontaktet af Museum Østjylland, angående en udstilling de gerne vil lave om Café von Hatten.

Der er i øjeblikket ikke sikkert hvornår udstillingen skal være, eller hvad den skal indeholde, men i øjeblikket efterlyses der billeder, plakater m.v. fra caféens historie, som kan indgå i denne udstilling.

Billeder kan sendes til simon@vonhatten.dk, eller indleveres i caféen.

På forhånd et stort tak til jer alle.

-------------

Café von Hatten har fået lovning på at kunne blive i lokalerne i von Hattenstræde 7 til udgangen af 2012. Alle arrangementer vil derfor blive afholdt som planlagt. Der arbejdes fortsat på højtryk for at caféen kan blive på adressen.

------------

Den 28. september kom nyheden ud om, at Café von Hatten havde tabt en sag ved landsretten og var blevet sat på porten. Nyheden skabte stor opmærksomhed både i medierne og blandt lokalbefolkningen, da caféen, med dens over 30-årige historie, er et anerkendt og vigtigt kulturcentrum i Randers.

I dagene siden har caféen oplevet en opbakning, de færreste havde turde håbe på. Mange trofaste gæster er mødt op i caféen, har organiseret sig i grupper på bl.a. Facebook og givet deres meninger til kende. For mange af dem er det utænkeligt, at Randers ikke fortsat skulle have det musikalske, kunstneriske og sociale samlingspunkt, som caféen er blevet igennem årene.

Også blandt danske musikere var nyheden om Café von Hattens situation noget, der fik folk op af stolene. Videoer med hilsner begyndte at komme ind fra kunstnere som Carpark North, The Blue Van, Per Vers m.fl., som alle påpegede, at Café von Hatten har haft en speciel (og i visse tilfælde utrolig vigtig) betydning i deres karriere, hvorfor spillestedet også har en vigtig plads i det danske musikliv.

Den store opmærksomhed har været fantastisk for caféens nuværende medarbejdere, som ikke har fået meget søvn siden nyheden kom ud. Kampen for at bevare Café von Hatten er noget alle tager del i og at mærke den massive opbakning har gjort kampen endnu vigtigere at kæmpe og har i særdeleshed gjort det klart for medarbejderne, at det er arbejdet værd.

I øjeblikket bliver alle muligheder vendt og undersøgt og på caféen holdes der hele tiden møder med flere forskellige aktører, som bl.a. Randers Kommune og tidligere medarbejdere, der forhåbentlig kan hjælpe med Café von Hattens fremtid. Disse møder samt den store opbakning fra alle sider gør, at medarbejderne ser lysere på fremtiden og fortsat har lysten og gejsten til at kæmpe for, at den bliver så god som muligt.

Alle planlagte koncerter forventes afholdt på caféen i von Hattenstræde 7 og med den store opbakning bag spillestedet, forventes det at disse koncerter vil blive godt besøgt.

SENESTE NYT:

CAFÉ VON HATTEN

Spillested&Bar

No Frame
twitter
facebook
gallery